Suunnitelmien päivittelyä ja lomailua

Noniin. Loppuviikko meni hiljaisissa merkeissä koska piti tehdä loppurutistus töissä: 32 tuntia 3 päivässä tuli sitten lopulta väännettyä ja voitte uskoa että kaikki ylimääräinen aika meni sitten siihen nukkumiseen ja kotihommiin. Ei paljoa ehtinyt lukemista ajattelemaan.

Nyt alkoi loma! Ja siltä tuntuukin: varmaan kaikki stressi purkaantuu koko tästä työrupeamasta ja tuntuu ettei nyt ole voimia edelleenkään lukemiseen. Saa nähdä miten tämä elokuu oikeasti menee. En meinaa kyllä ottaa toisaalta stressiä lukemiselta vaan sitten vaan aloitan syyskuun alussa sen uudestaan jos nyt lomalla tuntuu siltä, että pitäis ennemminkin vain lomailla. Ehkä pari tuntia päivässä olisi kuitenkin semmoinen siedettävä tavoite :)

Nyt olisi tarkoitus fysiikkaa lähteä tarpomaan. Oli koko ajan suunnitelmissa bilsan jälkeen aloittaa kemia mutta aloitinkin fysiikan. Teki mieli... kuulostaa hullulta. Joten nyt sitä sitten kokeillaan.

Viimeisen päivityksen teon jälkeen päätin heittää bilsan kirjat piiloon hetkeksi ja muuttaa suunnitelmaani tosiaan fysiikan pariin ennen kuin painin bilsan kertauksen loppuun, koska kerrataaahan sitä tässä koko matkan ajan. Se vähän helpotti siihen ahdistukseen, varsinkin kun tehtävät meni paljon paremmin kun osasin kuvitella! 😍

Kommentit

Suositut tekstit