3. lukuviikko onnellisesti takana

Noniin. Se ois taaseen kerran sunnuntai-ilta.
3 lukuviikkoa jo takana! Huikeeta. Muistan kuin kolme viikkoa sitten sain melko yllätten idean että nyt hei alotan tän projektin ja kaivoin kirjat kaapin nurkasta pölyttymästä ja nyt ollaan tässä.

Melkein koko biologian oppimäärä käyty läpi. Vielä 4. kurssista on jäljellä 40 sivun verran luettavaa ja sitten kaikki muistiinpanot ja flashcardit. Muuten olen lähinnä kaikki muut kurssit lukenu, tehnyt muistiinpanoja ja flashcardeja. En voi sanoa vielä osaavani kaikkia kursseja, mutta suurinpiirtein tiedän mitä niissä on, minkälaisia kokonaisuuksia on.

Ensi viikolla käyn loppuun tän ihmisbilsan kurssin. Mulle tulee vieraita perjantaina töiden jälkeen koko loppuviikoksi joten hyvä että olen näin hyvällä mallilla jo lukemisessa jotta voin sitten pitää pe-su lukulomaa. Tai varmaankin sunnuntai-iltana vieraiden lähdettyä palaan takaisin kirjojen pariin, mutta ainakin pe ja la menee lukematta. Ehkä jossain väleissä koetan flashcardeja selailla mutten ota mitään stressiä.

Sitten on jäljellä enää viimeinen "bilsaviikko" eli heinäkuun viikko, jolloin koetan kertailla VK-matskujen kanssa bilsan koko oppimäärää ja ehkä voisi kokeilla hurjana tehdä jotain yo-tehtäviä. Ainakin selailen mindmappejä ja flashcardeja tehokkaasti ja palaan sellaisiin asioihin jotka ovat tuntuneet vaikeilta tähän saakka. Ainakin bioteknologian PCR-mentelmään on palattava.

Mutta nyt pian nukkumaan, huomen aamulla taas aikaisin töihin ja uusi viikko käyntiin!
Tsemppiä uuteen viikkoon kaikki, millaisia suunnitelmia teillä on?

Kommentit

 1. Täälläkin on ihmisbilsa just työn alla, sen jälkeen vielä vitoskurssi pitäisi opiskella. Aion sitten ryhtyä tekemään just noita vanhoja yo-tehtäviä (+Mafynettiä).

  VastaaPoista
 2. Huikea tahti ainakin näkyy olevan, muistathan levätä tarpeeksi? :) Mää lähinnä aloittelen biologian kertaamista abikirjasta, jouluun mennessä haluaisin että biologia olisi jo kunnolla luettuna jos vain mahdollista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, yritän lepäillä :) Musta taas tuntuu etten edisty ollenkaan :D Mutta joo ehkäpä tässä mennään ihan riittävällä vauhdilla..

   Tsemppiä bilsan lukuun =)

   Poista
 3. Vau mikä tahti!

  Itsellä on se 1-2h aikaa iltaisin kun lapset menee nukkumaan, jos vaan jaksaa ihan täyden päivän päälle (oon kasista-neljään töissä, lasten kanssa neljästä-kasiin :D). Iltaisin olen tehnyt Mafynetistä kemian ja fysiikan tehtäviä (kokeiluversio), bilsat jätän varmaan keväälle kun ne on about hanskassa. Ehkä joskus vilkuilen viime vuonna tehtyjä muistiinpanoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin se 1-2 tuntia voimia lukea päivässä. Kun töistä vapaata ni sit enemmän =) Tsemppiä sinne! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Hei, tervetuloa kommentoimaan! Muistathan kommentoida sivistyneesti ja kauniisti - aivan kuten sinäkin haluaisit sinun blogiasi kommentoivan!

Suositut tekstit