Olisipa jo toukokuu..

... Moneskohan päivä mahtaa pääsykoe olla?

Yleensähän se taitaa olla siellä toukokuun puolessa välissä.. Ihmeellistä että jotenkin nyt tuntuu että haluis että se toukokuu on jo :D Ois ihanaa jos ois päässyt jo siihen pisteeseen. Mut joo oikeesti onneksi se ei vielä ole, koska ei tulis kyllä yhtään mitään vielä näillä opinnoilla.

Viimeinen bilsan kurssi menossa. Muut on luettu ja muistiinpanot sekä flashcardit on tehty. Taidan tehdä ihan toisen postauksen noista flashcardeista. Melkosta on niidenkin raapustaminen 😆

Tällä viikolla oisin voinut olla vähän reippaampikin lukemisessa.. Nyt viikonloppuna onkin töitä joten lukemista ei enää kamalasti kerry tälle viikolle. Harmittaa. No mutta aikataulussani ihan olen, itse asiassa vähän edellekin joten ei kai se haittaa..

Ihanaa pari viikkoa vielä duunia ja sitten kesäloma! 💛 Lomalla tulee varmasti lukemista pikkusen enemmän. Pyrin sellaiseen 15-20 tuntiin viikossa. Tarkoitus olis kyllä myös pitää ihan kunnon lomapäiviäkin ilman mitäänopiskelua/työtä. Eikä sitä lomaa tässä ole kuin kolmisen viikkoa..

Kommentit

Suositut tekstit