Ihmisen biologia

No kyllähän mä tiesin et ihminen on iso kokonaisuus ja kuinka suppeasti se on lukion kirjoissa. Mutta silti jotenkin hämmennyin kun mindmappien tekeminen miljoona kertaa enemmän aikaa kun muissa bilsan kursseissa. Onneks olin aikataulua edelle, koska nyt menee ihan hilkulle etten ekaa kertaa tipu aikataulusta.

Tällä viikolla on todella niukasti aikaa lukemiseen, joten harmitaa. Mutta ensi viikko on pyhitetty kertaukselle, joten voin sitten rauhassa noita kerrata. Ainakin varmaankin elimistä pitää piirrellä kuvia tai kehittää jotain muita tapoja opetella esim. ihon tai silmän osia, koska oon surkee piirtämään mut jotenkin ne pitäis oppia!

Mut mielenkiintostahan tää on. Ja eihän noi asiat nyt niin vaikeita on. Immuunipuolustuskin tuntui lukiossa jotenkin niin kamalan vaikealta mut ihan simppeli ja selkeähän se on (paitsi oikeasti toimiessaan).

Mutta nyt ma-to lukemista tullut. Tosin yhteensä vain 9,5h eli vähän yli 2tuntia per päivä mutta on tässä pitkiä työpäiviäkin. Huomenna 12 tunnin työpäivä ja la pidän vapaata lukemisesta koska vieraita loppuviikon ja sunnuntai iltana meinaan käydä viimeisen osion muistiinpanot kasaan. Mutta se onkin lempiaihe! Lisääntymisterveys! 💓

Ja hei, tavoite tälle viikolle oli vaan 10h, joten kyllähän se menee rikki. Joten nou hätä, kai.
Miten teillä sujuu?

Kommentit

 1. Täällä sujuu nihkeästi, lapset on hankalia, töissä pitää olla ja yöunia tulee nukuttua liian vähän. Etta ehkä 4h viikkoon tulee luettua :D Ens viikolla sitten tsemppiä päälle kun saa mafynetin vihdoin käyttöön. Sitten on tuo itseäni hyvin eteenpäin ruoskiva pakote "tää maksaa sitten kuukausitasolla ihan hirveästi että pakko tehdä tehtäviä!!!" ;)

  Hienosti olet saanut bilsat käytyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän niin tuon tunteen, tsemppiä! Kyllä itselläkin taas työpäivän jälkeen lukeminen lähinnä vaan kiukuttaa. Luovutin tältä päivältä, tunnin sain luettua kaiken muun sähläämisen ohella. Eli oikeasti en ollenkaan :D

   Poista

Lähetä kommentti

Hei, tervetuloa kommentoimaan! Muistathan kommentoida sivistyneesti ja kauniisti - aivan kuten sinäkin haluaisit sinun blogiasi kommentoivan!

Suositut tekstit