Kuukausi takana = 10 kuukautta edessä

Uskomatonta. Ensimmäinen kuukausi lukemista takana. Kasassa on melkein koko lukion biologian oppimäärä. Viimeisten kappaleiden mindmapit on tekemättä, mutta nyt ei vaan pysty enää.
Tosiaan loppuviikko meni vieraita paimennellessa ja omaa aikaa ei juurikaan jäänyt, mutta sitäkin ihanempi henkinen loma oli kaikesta: työstä, lukemisesta ja omasta yksinäisestä arjesta. Tuli shoppailtua, syötyä, ulkoiltua ja levättyä.

Olen omalla tavallaan itsestäni ylpeä. 53tuntia ja 15minuuttia lukuja ekalta kuukaudelta takana. Eihän se paljoa ole. Varmasti joidenkin viikkosaldo. Mutta tarpeeksi minulle. Olen ensinnäkin ylpeä siitä, että ensimmäinen kuukausi on ihan loppuun asti päästy. Se ei ole mikään itsestään selvyys.

Tänään tulin viiden jälkeen kotiin ja vähän ruoskin itseäni siitä etten enää vaan kertakaikkiaan jaksanut tarttua kirjoihin. Mutta. Ei voi mitään. Ehkä annan sen itselleni anteeksi. Kuitenkin 4 lukupäivää tuli tällekin viikolle joten se riittäköön. Onhan tässä vielä aikaa. 10 kuukautta. Ihanaa.

Uusia yliviivaustussejakin tuli hankittua ja tuli terä lyijytäytekynä laskemista varten.
Ensi viikko on hyvä viikko! Ohjelmassa biologian viimeistelyä ja kertausta sitten Valmennuskeskuksen itseopiskelumateriaaleista (ne taitaa olla vuodelta 2014 tai jotain..). Elokuussa sitten starttaan fysiikalla. Jäiks!

Kommentit

Suositut tekstit